Till navigation Till innehåll (s)

Akedo Omsorg - Boendestöd 

Vi erbjuder individanpassade vård- och omsorgstjänster som är inriktade mot äldre och funktionshindrade. 

Kontakt

08-626 20 00

076-2132799

Akedo Omsorgs webbplats

Vår inriktning

Ett flexibelt och engagerat gäng med lång erfarenhet inom vården som sätter stort fokus på människans drivkraft att vilja styra över sitt eget liv.

Vår personal

Vår personal består av trevliga undersköterskor och vårdbiträden med lång erfarenhet inom vården. Genom att erbjuda våra medarbetare goda anställningsvillkor och trygg anställning bidrar vi till att de trivs i sitt arbete, vilket är en viktig faktor för att den omsorg vi erbjuder ska vara av högsta kvalitet.

Vi lovar att du på det här sättet kan påverka hur och när din insats ska genomföras

Förutom genomförandeplanen kommer vi att tillsammans utse en kontaktperson för dig. För oss är det viktigt att personkemin mellan dig och din kontaktperson är god. Vi är väldigt lyhörda och flexibla i vårt arbete. Detta säkerställer att den hjälp vi erbjuder kontinuerligt anpassas utefter dina behov.

Så här kommer vi att planera din insats tillsammans med dig

För att skapa de bästa förutsättningarna för en personlig omsorg kommer vi att tillsammans utforma en genomförandeplan utifrån ditt biståndsbeslut. Dina åsikter är viktiga för oss.

I övrigt vill vi lova dig

Vi på Akedo Omsorg & Personlig Assistans är väldigt stolta över att ha fått privilegiet och förtroendet att få vara med och påverka omsorgen. Därför kan vi lova dig att vi alltid kommer göra vårt bästa för att se till så att du trivs med den hjälp vi erbjuder dig.

Språk

Vi är ett multikulturellt företag som har möjligheten att erbjuda omsorg på många olika språk förutom svenska.