Till navigation Till innehåll (s)

Utvecklingspedagogik - Daglig verksamhet

Kontakt, info om oss och våra verksamheter. Det som står på sidan är från företaget.

Målgrupp

  • Utvecklingsstörning
  • Autism
  • Autismliknande tillstånd

Åldersgrupp

  • 18 år och uppåt

Om oss

Vilka är vi?

Vi är en arbetsinriktad daglig verksamhet med friskvårdsprofil. Vi startade för 3 år sedan och utvecklas kontinuerligt. Vi har utbildning om utvecklingsstörning, autism, Asperger Syndrom, teckenkommunikation och att coacha till arbete.

Vad vill vi?

Vår vision är att vara den bästa omsorgsverksamheten för personer med funktionsnedsättning. Det viktigaste för oss är Du ska få arbeta med det Du vill, att Du lär Dig utföra vissa arbetsuppgifter självständigt och att Du har roligt på jobbet!

Så arbetar vi

Vi fokuserar på faktorer som främjar hälsa och ett meningsfullt liv. Arbetssätten är individuella efter Dina behov av struktur och konkretisering. Du är i hög grad delaktig, efter förmåga, i utformandet av vad Din dagliga verksamhet ska innehålla.

Våra dagliga verksamheter

Cameleonten Aktivitet

Vi erbjuder arbetsuppgifter såsom bakning av mat- och kaffebröd, matlagning, liten caféverksamhet, matleveranser, konferensförberedelser för olika grupper, vaktmästaruppgifter, trädgårdsskötsel, gräsklippning, posthantering, skräpplockning, friskvård, träning med mera.

Cameleonten Aktivitet

Cameleonten Arbetsinriktning

Vi erbjuder individuella placeringar på vanliga arbetsplatser, helt eller i kombination med att vara på Cameleonten, såsom exempelvis vaktmästeri, skol- eller äldreomsorgsassistent, restaurang eller butik. Du kan också göra studiebesök till olika arbetsplatser.

Cameleonten Arbetsinriktning