Till navigation Till innehåll (s)

Attendo Unika - Daglig verksamhet

Kontakt, info om oss och våra verksamheter. Det som står på sidan är från företaget.

Målgrupp

  • Lindrig utvecklingsstörning 
  • Lindrig/måttlig utvecklingsstörning
  • Autism
  • Autismliknande tillstånd

Åldersgrupp

  • Alla som har ett beslut

Om oss

Vilka är vi?

Vi är ett nytänkande företag som har dagliga verksamheter med roliga inriktningar, så som: musikalproduktion, TV-studio, musikstudio, dans, teater, sminkloge, scenkläder, bakom kulisserna-arbete och life coaching. Vi har under åren skapat stora produktioner, så som "Cabaret Succé", "Pelle Svanslös och Annorlundingarna", "Internatet", "Unika.nu TV" och "Unika Event". 

Vad vill vi?

Vi vill inte att funktionsskillnader ska stå i vägen för den egna utvecklingen. Man kan bli exakt vad man vill och vi hjälper dig på vägen! 

Så arbetar vi

Vi har serviceinriktad personal och inspirerande miljöer. Vi anställer duktiga låtskrivare och all personal är dans- och showkunniga talanger som vet hur man inspirerar.

Våra dagliga verksamheter

Unika DV Stadshagen

På Unika DV Stadshagen jobbar vi med musikalproduktion. Våra musikaler har alltid egenskriven musik, egna danskoreografier och eget manus. Vi skapar också kostymerna för våra föreställningar samt sminkar och stylar oss själva, bygger rekvisita och kulisser.

Unika DV Stadshagen

Unika DV Östermalm

På Unika DV Östermalm jobbar vi med musikalproduktion. Vi har en egen musikstudio och en danssal som vi repar i. Vi skapar också rekvisita och kulisser. Vi har ett "Life coaching"-utbud som handlar om att utveckla sig själv för att kunna bli ännu mer självständig. 

Unika DV Östermalm

Unika DV Vasastan

På Unika DV Vasastan arbetar vi med en egen TV-show där vi intervjuar artister, politiker och andra intressanta kändisar i vår TV-studio. Lill Lindfors, Mark Levengood, Dolly Style, Agneta Sjödin, Robert Aschberg med flera har redan gästat vårt TV-program. Vi erbjuder också dans, film, redigering och en egen musikstudio. Naturligtvis jobbar vi med skönhetssalongen, bakom kulisserna-arbete och "Life Coaching". 

Unika DV Vasastan

Unika DV Fridhemsplan

Gillar du jobba kreativt, sy, pyssla, dansa och musik så är nog Unika Fridhemsplan något för dig!

Här kan man jobba i våra ateljéer med klädsömnad, hantverk, rekvisita och textiltryck i vårt mörkerrum. Vi har även en musikstudio och DJ-utrustning där vi spelar musik på våra shower. Vi har dans en gång i veckan där vi övar inför föreställningar, tränar och provar på olika dansstilar. Ibland har vi modevisning och har under åren arbetat med många kollektioner. I januari 2018 arrangerade vi en catwalk på ”Idag på plattan” på Sergels Torg under Fashion Week som fick uppmärksamhet i media.

Unika DV Fridhemsplan

Unika DV Rålis

På Unika DV Rålis arbetar vi som festfixare, men står också själva på scenen. Inför varje termin planerar vi vad årets event ska bestå av. Vilka satsningar som görs beror på vad deltagarna själva anser saknas i Stockholms aktivitetsutbud och kan exempelvis vara:

  • After Work-kvällar för målgruppen
  • Melodifestival med egenskriven musik
  • Talangjakter
  • Kulturkvällar

Vi har självklart även dans, sång, teater och en egen musikstudio. 

Unika DV Rålis