Till navigation Till innehåll (s)

Goddag.nu

Verksamhet:God Dag Östermalm

Målgrupp

  • Utvecklingsstörning
  • Autism
  • Autismliknande tillstånd 

Åldersgrupp

  • 18 år och uppåt.

Om oss

Vilka är vi?

God Dag erbjuder modern daglig verksamhet i centrala Stockholm. Personalen brinner för sitt jobb. Vi kan upplevas lite flashiga, glittriga, fnittriga. Vi vill ha kul! Vi gör en egen Talk Show på vår Youtube-kanal, lagar hundgodis och designar hundgrejer, tränar i gymmet, skapar musik och spelar in i vår musikstudio. 

Vad vill vi?

Vi filmar och sänder en TV show på youtube. Vår Talkshow handlar om självständighet och vi tror att hoppas att den ska bli jättepopulär. Vi vill bidra till en snällare värld. Vi vill ha en kreativ miljö där alla får vara sig själva och utvecklas inom musik, teater och träning.   

Så arbetar vi

GodDag.nu har en tydlig struktur som är lätt att förstå och rolig att följa. Personalen som anställs har både hjärtat på rätt ställe, duktiga inom den inriktning verksamheten har och brinner för sitt uppdrag. 

Vår dagliga verksamhet GodDag.nu 

Du har möjlighet att arbeta under trygga och anpassade former och du tränar för att utvecklas och klara dig själv. 

Vi har en redaktionsgrupp där du tillsammans med coacher får stöttning att utvecklas som talkshowvärd/nyhetsankare eller om du hellre vill jobba bakom kameran. Vi sänder programmet på vår YouTube kanal.  

Goddag.nu webbplats