Till navigation Till innehåll (s)
Villa Tureberg, särskilt boende

Villa Tureberg (Tureberg) - Vardaga

Kontaktuppgifter, hitta hit och en egen presentation.

Tureberg rymmer 60 lägenheter fördelade på tre våningsplan. På varje våning finns matsal och ett gemensamt sällskapsrum, men också utrymmen där du kan sitta för dig själv och till exempel läsa. På våning fyra finns en festsal för gemensamma aktiviteter och fester.

Kontaktuppgifter

Villa Tureberg - Vardaga

Inriktning

Demens- och omvårdnadsboende

Driftsform

Egen regi (LOV)

Presentation

Villa Tureberg ligger i ett nytt bostadsområde på det tidigare mässområdet i Sollentuna. Det är nära både till pendeltåg och bussar, butiker och service i Sollentuna centrum och till Edsvikens vackra vatten samt en grönskande park.

Lägenheterna är ljusa och luftiga, cirka 30 kvadratmeter stora och är utrustade med trinettkök med kylskåp samt rymlig garderob. Badrummet är handikappanpassat med dusch. Trygghetslarm ingår. Lägenheten har en höj- och sänkbar säng, i övrigt möblerar du med dina egna möbler och saker. 

Vi serverar frukost, lunch, middag, mellanmål och nattmål om så önskas. Vi erbjuder alltid en alternativrätt för de boende som vill samt en god dessert efter lunchen. Som avslutning på lunchen serverar vi ofta en god dessert. Vid helger och högtider dukar vi extra fint och erbjuder en trerätters meny med ett glas vin eller öl. Kaffe och frukt finns när du vill ha. Maten tillreds på avdelningarna och vi bakar ofta.

Aktiviteter är en viktig del av din omvårdnad. Du erbjuds aktiviteter både individuellt och i mindre grupper, där alla ska kunna hitta något särskilt roligt eller stimulerande. 

När du flyttar in hos oss får du också en egen kontaktman bland medarbetarna.