Till navigation Till innehåll (s)
Utomhusvy på äldreboendet Rotsundastrand

Rotsundastrand (Rotebro) - Vardaga

Kontaktuppgifter, hitta hit och en egen presentation.

Vi har 63 platser med demensinriktning och somatiska platser. Verksamheten ligger vackert vid Norrvikens strand. Rotsundastrand har ett rikt utbud av aktiviteter och daglig utevistelse för den som vill.

Kontaktuppgifter

Rotsundastrand - Vardaga

Inriktning

Demens- och omvårdnadsboende

Driftsform

Egen regi (LOV)

Presentation

Boendet ligger i natursköna omgivningar i Rotebro vid Norrvikens norra strand. Lägenheterna som är fördelade på sju enheten är ljusa med stora fönster. De består av en liten hall, stort badrum samt en trinett. Lägenheterna möbleras med den boendes egna möbler och personliga tillhörigheter, förutom den höj- och sänkbara sängen. På varje avdelning finns trivsamma gemensamhetsutrymmen för måltider och samvaro, gemensamt allrum med TV, stereo och sköna soffor, altan eller balkong till varje avdelning. En hårfrisörska kommer regelbundet till oss.

Varje avdelning beställer själva varje vecka sin mat. Vi serverar desserter till lunch. Personer med behov av annan kost finns särskilda måltidsalternativ. Varje lördag och vid högtider serverar vi trerätters då vi även serverar alkohol till den som önskar.

Alla som flyttar in får en egen kontaktperson.