Till navigation Till innehåll (s)

Äldreboenden omsorg 

Sollentuna kommun erbjuder särskilda boenden till dig som inte längre kan få behovet av omsorg, trygghet och säkerhet tillgodosett i det egna hemmet. 

Varje boende har ett eget rum med badrum samt tillgång till matsal och gemensamma utrymmen. Måltider och omvårdnad ingår och personal finns tillgänglig dygnet runt.  

 

Äldreboenden (Somatisk inriktning)

 • Bergkälla (Rotsunda) - Vårdstyrkan

  Bergkälla drivs av Vårdstyrkan. Vår värdegrund bygger på respekt, delaktighet, insyn och utveckling som genomsyrar vår verksamhet och vårt dagliga arbete. Vi har erfaren och kunnig personal och sjuksköterskor i tjänst dygnet runt.

 • Rotsundastrand (Rotebro) - Vardaga

  Vi har 27 platser med demensinriktning och 9 somatiska platser. Verksamheten ligger vackert vid Norrvikens strand. Rotsundastrand har ett rikt utbud av aktiviteter och daglig utevistelse för den som vill.

 • Edsbergs äldreboende (Edsberg) - AB SOLOM

  Edsbergs äldreboende ligger i Edsberg nära naturen. Hos oss är du som boende alltid i centrum och vi erbjuder dig en god omvårdnad. Här möts du av en varm och välkomnande atmosfär.

 • Widaby (Viby) - Frösunda

  På Widaby erbjuder vi en hemlik boendemiljö med vacker trädgård och en individuellt utformad vård och omsorg som utgår från varje persons behov och önskemål.

 • Gillbogården (Rotebro) - AB SOLOM

  Gillbogården är ett omvårdnadsboende med 26 lägenheter. Vår kock lagar maten och bakar vårt bröd. Vi erbjuder gruppaktiviteter dagligen men också individuella aktiviteter enligt önskemål och förmåga.

 • Norrgården (Norrviken) - Vardaga

  Vi har ett rikt aktivitetsutbud och en tillgänglig trädgård för utevistelse. Vi har husdjur: höns, kaniner, undulater och katt. Vår side-by-side cykel uppskattas av de äldre. För övrigt är det mycket sång och musik.

 • Ribbings backe (Edsberg) - A&O ansvar och omsorg

  Ribbings backe är ett trivsamt boende med målet att alla ska känna sig trygga, uppmärksammade och ha möjlighet att uppleva välbefinnande. Vi satsar på individanpassad omsorg, god mat och en stimulerande och varm gemenskap. 

 • Rådan (Silverdal) - Vårdstyrkan

  Rådans äldreboende har sjuksköterskor, omvårdnadspersonal, sjukgymnast och arbetsterapeut samt en Silviasyster och tre Leva Livet inspiratörer. Leva Livet-gruppen ordnar olika former av aktiviteter inom- och utomhus.