Till navigation Till innehåll (s)

Äldreboenden demens 

Sollentuna kommun erbjuder särskilda boenden till dig som inte längre kan få behovet av omsorg, trygghet och säkerhet tillgodosett i det egna hemmet. 

Varje boende har ett eget rum med badrum samt tillgång till matsal och gemensamma utrymmen. Måltider och omvårdnad ingår och personal finns tillgänglig dygnet runt. Dessa boenden har demensplatser. 

Äldreboenden med demensplatser

 • Edsbergs äldreboende (Edsberg) - AB SOLOM

  Edsbergs äldreboende ligger i Edsberg nära naturen. Hos oss är du som boende alltid i centrum och vi erbjuder dig en god omvårdnad. Här möts du av en varm och välkomnande atmosfär.

 • Bergkälla (Rotsunda) - Vårdstyrkan

  Bergkälla drivs av Vårdstyrkan. Vår värdegrund bygger på respekt, delaktighet, insyn och utveckling som genomsyrar vår verksamhet och vårt dagliga arbete. Vi har erfaren och kunnig personal och sjuksköterskor i tjänst dygnet runt.

 • Widaby (Viby) - Frösunda

  På Widaby erbjuder vi en hemlik boendemiljö med vacker trädgård och en individuellt utformad vård och omsorg som utgår från varje persons behov och önskemål.

 • Norrgården (Norrviken) - Vardaga

  Vi har ett rikt aktivitetsutbud och en tillgänglig trädgård för utevistelse. Vi har husdjur: höns, kaniner, undulater och katt. Vår side-by-side cykel uppskattas av de äldre. För övrigt är det mycket sång och musik.

 • Nytorps äldreboende (Tureberg) - AB SOLOM

  Nytorps äldreboende ligger centralt beläget i Sollentuna centrum, nära pendeltåg och busstation. Vi har en mysig innergård där vi vistas mycket under vår och sommar.

 • Ribbings backe (Edsberg) - A&O ansvar och omsorg

  Ribbings backe är ett trivsamt boende med målet att alla ska känna sig trygga, uppmärksammade och ha möjlighet att uppleva välbefinnande. Vi satsar på individanpassad omsorg, god mat och en stimulerande och varm gemenskap. 

 • Rådan (Silverdal) - Vårdstyrkan

  Rådans äldreboende har sjuksköterskor, omvårdnadspersonal, sjukgymnast och arbetsterapeut samt en Silviasyster och tre Leva Livet inspiratörer. Leva Livet-gruppen ordnar olika former av aktiviteter inom- och utomhus.

 • Soltorp (Tureberg) - Norlandia

  På Soltorp anordnar vi regelbundet aktiviteter och kulturella evenemang. Vår målsättning är att skapa en aktiv, social och meningsfull tillvaro med utevistelse, promenader, gymnastik, bingo och högläsning etc.