Till navigation Till innehåll (s)
Uppleva & göra

Parkteatern kommer till Sollentuna i sommar

Sollentuna kommun samarbetar i sommar med Parkteatern och visar föreställningen Trassligt med och av Cirkus Cirkör. Välkomna till en utomhusscen i Malmparken, fri entré.

Varje sommar bjuder Parkteatern på konserter, cirkus, dans och teater på utomhusscener, i parker och på ängar runt om i Stockholm. Torsdag 18 augusti kl. 18 visas föreställningen Trassligt med och av Cirkus Cirkör i Malmparken. Välkomna att njuta en cirkusshow på högsta nivå om hjälpsamhet, tillit och om rätten att få vara sig själv.

- Det är glädjande att Cirkus Cirkör denna gång kommer till oss inte tvärtom. Vi kommer fortsätta arbeta för att ge kultur- och fritid goda förutsättningar att verka här. Sollentuna ska ha ett levande kulturliv, säger Thomas Nyman (KD), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden i Sollentuna kommun.

Föreställningen visas utomhus mitt i Malmparken, det kommer finnas bänkar att sitta på. Ta gärna med en filt och gör en picnic och njut av en augustikväll tillsammans i parken mitt i Sollentuna.

- Vi är så glada att kunna presentera Parkteatern med Cirkus Cirkörs föreställning Trassligt i Sollentuna. Jag ser fram emot en rolig och härlig sommarkväll i fina, nyanlagda Malmparken. 18 augusti är skolstartsdag för många och det känns extra fint att kunna fira tillsammans den kvällen, säger Mia Annerwall, kultursekreterare ban och unga, Sollentuna kommun.  

Datum: Torsdag 18 augusti
Tid: Kl. 18-19
Plats: Malmparken i centrala Tureberg

För alla från cirka 4 år. Fri entré.

Föreställningen är en del av Parkteaterns turné.

Trassligt - evenemang

Till nyhetsarkivet