Till navigation Till innehåll (s)
Ung tjej vid Rotebrohallen

Uppleva & göra

Nominera till Ungdomsgalan 2023!

Nu är det dags att nominera till Ungdomsgalan. Galan äger rum den 17 april 2023 på Arena Satelliten.

Med ungdomsgalan vill Arena Satelliten hylla unga människor som gör bra saker för andra eller som gjort något för att världen ska vara en bättre plats. 

Den 17 april 2023 går den tredje Ungdomsgalan av stapeln. Galor har hållits 2020 och 2021. Galakvällen är en kväll med glitter och glamour där pristagarna hyllas.  På scenen uppträder en rad talangfulla ungdomar. Under kvällen kan även ungdomar från grupperna Ungdomar Mot Våld, Producenterna och TeknikCrew komma att diplomeras.Vem kan bli nominerad?

Du kan nominera en person (grupp) i åldern upp till 25 år och som är verksam i Sollentuna.

I följande kategorier tar vi emot nomineringar:

  • Årets initiativ
  • Årets hjälte
  • Årets eldsjäl
  • Årets Satellitare

Årets initiativ – Tilldelas den som gått från ord till handling. En person med handlingskraft som gjort en positiv insats.

Årets hjälte – Tilldelas den som är en förebild för andra. En person med stort engagemang, mod och vilja som gjort skillnad för andra.

Årets eldsjäl – Tilldelas den som har en glödande kraft. En person med som lagt ned energi, kraft och tid på något som gjort skillnad för samhället och individer.

Årets Satellitare – Tilldelas den/dom som gjort något extra under året. En person eller grupp som har gjort skillnad för Arena Satelliten och verksamheten.

Hederspris kan delas ut till någon eller några som under åren gjort stora avtryck i huset.

Till nyhetsarkivet