Till navigation Till innehåll (s)
Undervisning med färg

Förskola & skola

Vem ska vinna årets lärarpris?

Nu är det dags att nominera årets förskollärare eller lärare i Sollentuna kommun! På internationella lärardagen den 5 oktober öppnar vi anmälan för 2021. Du kan nominera i alla skolformer. Vem tycker du förtjänar att vinna i år?

Nominera

Känner du en lärare som gör ett fantastiskt jobb och som förtjänar att uppmärksammas för det? Under oktober månad har du möjlighet att nominera en person som du tycker borde vinna titeln som årets lärare 2021. Det är ett prestigefullt pris som Sollentuna varje år delar ut till lärare i kommunen. Alla är välkomna att nominera en kandidat från förskola, fritidshem, grundskola, grundsärskola eller gymnasium i Sollentuna. Du som nominerar kan därför vara en elev, vårdnadshavare, kollega eller rektor till exempel. Nomineringen öppnar på internationella lärardagen 5 oktober och stänger 31 oktober.

Du kan nominera i dessa tre kategorier:

Tillgängligt lärande
Hållbart lärande
Digitalt lärande

Barn- och elevpriset

Barn och elever i Sollentuna kan även nominera sina lärare till en egen priskategori. Det kan till exempel vara en person som gör det där lilla extra eller som har gjort skillnad för barnet eller dess grupp.

Lärare som framgångsrikt utvecklat verksamheten

I varje kategori finns det möjlighet att vinna första, andra eller tredje pris. Den lärare du nominerar behöver arbeta i Sollentuna, och ska genom sitt utvecklingsarbete ha bidragit till förbättrade resultat, ökad pedagogisk kvalitet och ökad trygghet.

Läs mer om lärarpriset och de olika kategorierna på www.sollentuna.se/lararpris.

Där kan du även nominera den kandidat som du vill ska vinna årets lärarpris!

 

Till nyhetsarkivet