Till navigation Till innehåll (s)
Under läsåret 23/24 lyfter vi vikten av att skapa ett gott samarbete mellan skola och hemmet, bland annat med en ny broschyr och en föreläsningsserie. Målet med satsningen är en bra dialog så att eleverna ska trivas och utvecklas på bästa möjliga sät

Soley Aksöz Lithborn (M), ordförande i utbildningsnämnden och Linda Ekstrand, förvaltningschef utbildningskontoret

Förskola & skola

Vi satsar på gott samarbete mellan skolan och vårdnadshavare

Under läsåret 23/24 lyfter vi vikten av att skapa ett gott samarbete mellan skola och hemmet, bland annat med en ny broschyr och en föreläsningsserie. Målet med satsningen är en bra dialog så att eleverna ska trivas och utvecklas på bästa möjliga sätt.

Genom att stärka samarbetet mellan skolan och vårdnadshavare ökar vi möjligheterna att ge varje elev de bästa möjligheterna att utvecklas och må bra.

- Vi stävar efter att bli Sveriges bästa skolkommun och en viktig del i detta är ett väl fungerande samarbete mellan hemmet och skolan. Genom att informera, samarbeta och stödja varandra skapar vi en trygg skolmiljö där eleverna mår bra, utvecklas och trivs. Tillsammans ger vi barnen de bästa förutsättningarna på deras skolresa, säger Soley Aksöz Lithborn (M), ordförande i utbildningsnämnden, Sollentuna kommun.

Håll utkik efter våra föreläsningar med olika innehåll på temat "Du är viktig" samt vår broschyr. I den berättar vi om hur vi arbetar på förskolor och skolor i Sollentuna och hur du som vårdnadshavare kan hjälpa och stödja ditt barn i skolan. Under höstterminen kommer det översättningar av broschyren på flera språk. 

Innehållet i broschyren finns även som webbsida. Du är viktig!

 

Till nyhetsarkivet