Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Läs mer om cookies

Norrvikens station

Vad är på gång i Norrviken och Viby?

Dela på sociala medier
Tipsa
Kontakt

Kontaktcenter

Välkommen att höra av dig till kontaktcenter. Vi hjälper dig!

Telefon: 08-579 210 00

Måndag - fredag, 08.00 - 17.00

Torsdagar tar vi emot besök fram till 18.30

kontaktcenter@sollentuna.se

Lördagen den 14 april kl. 12 – 14 är du välkommen att träffa oss på Norrvikens torg. På plats finns politiker och tjänstemän för att prata om fritidsaktiviteter, byggnader och trafiklösningar i området.

Är du nyfiken på vad som är på gång i Norrviken och Viby? Den 14 april har du möjlighet att träffa representanter från kommunen på Norrvikens torg för att prata mer om frågor som rör fritidsaktiviteter, byggnader och trafiklösningar i området. På plats finns både politiker och tjänstemän.

Frågor innan mötet

Vet du redan nu vet vilka frågor du vill prata med oss om när vi ses? Berätta gärna det för oss via formuläret på länken nedan, så kan vi förbereda oss på bästa sätt!

 

Enkät om Norrviken och Viby

Om du inte har möjlighet att träffa oss 14 april får du gärna bidra med dina tankar via denna enkät:

 

Underlag för fortsatt arbete

Underlaget vi får in kommer att återkopplas till de nämnder som är representerade: stadsbyggnadsnämnden, trafik- och fastighetsnämnden, kultur- och fritidsnämnden samt miljö- och byggnadsnämnden. Underlaget kan även komma att användas som inspel till områdets utveckling i den nya översiktsplan som är under framtagande, samt i stadsbyggnadnämndens direktiv för fortsatt arbete i kommundelen. 

Liknande kunskapsinsamlingar har tidigare genomförts på uppdrag av stadsbyggnadsnämnden i Helenelund, Tureberg, Häggvik och Rotebro. 

Publicerad: 23 mars 2018