Var kan jag rösta på valdagen?

I Sollentuna har vi 44 valdistrikt och till varje valdistrikt hör en vallokal. Om du röstar på valdagen ska du gå till den vallokal som står angiven på ditt röstkort.

Du kan även rösta i lokalen för förtidsröstning på plan 5 i Sollentuna centrum. Den är öppen kl. 8.00 - 20.00 på valdagen den 11 september.

Om du är osäker på var din vallokal ligger kan du få hjälp av kommunens kontaktcenter.

Är min vallokal anpassad för mig som är rullstolsburen?

Alla vallokaler är lätta att ta sig till även för den som är rullstolsburen. Det finns även ett rullstolsanpassat röstningbås i varje vallokal.

Finns det parkeringsplats?

Det finns möjlighet att parkera vid varje vallokal, men det finns inte alltid en särskild handikapplats.

Övrigt

De flesta vallokaler har toaletter som är anpassade för personer med funktionsnedsättning.

Det finns förstoringsglas i alla vallokaler.

Om du inte kan ta dig in i vallokalen kan en röstmottagare komma ut och ta emot din röst.