Till navigation Till innehåll (s)
tjejer sitter i en soffa

Sommarjobba i Sollentuna

Här kan du som är född mellan 2003-2005 söka sommarjobb hos oss på Sollentuna kommun. I år kommer vi att erbjuda betydligt färre sommarjobb än vanligt. Vi påminner därför om möjligheten att du kan ansöka om ersättning från kommunen till din arbetsgivare om du hittar ett sommarjobb själv.

Du som är född mellan 2003-2005 kan ansöka om sommarjobb hos oss. Använd den här länken för att ansöka (om länken inte fungerar, prova en annan webbläsare). Vi behöver ha din ansökan senast den 31 mars.

Med anledning av pandemin kommer vi inte att kunna erbjuda så många sommarjobb som under tidigare år. Vi lottar som vanligt ut sommarjobben bland de som anmält sitt intresse. Du kommer att få svar på din ansökan under vecka 16.  

Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss på mejladress sommarjobb@sollentuna.se eller ring 08-579 210 00.

Ersättning till arbetsgivaren för sommarjobb du hittar själv

Det är oftast fler ungdomar som söker sommarjobb på kommunen än vad vi har möjlighet att ta emot. Du som vill sommarjobba på ett annat företag kan därför söka sommarjobb på egen hand. Då kan vi ersätta det företaget för en del av din lön om du anmäler det till oss. Företaget behöver inte ligga i Sollentuna, men det måste ha en f-skattsedel.

Anmäl ditt sommarjobb för ersättning till din arbetsgivare