Till navigation Till innehåll (s)

Vi delar ut pris till Årets företagare och nyföretagare 

Sollentuna kommun delar ut pris tillsammans med Företagarna Sollentuna och Nyföretagarcentrum i Sollentuna. Årets företagare 2020 är Svea Solar. Årets nyföretagare är Edsvikens Piazza & Gelateria.

Årets företagare: Svea Solar

Björn Lind, operativ chef och Erik Martinson, VD.

Företagarna Sollentunas motivering

"SVEA Solar är Sveriges största solcellsinstallatörer  och kan erbjuda sina kunder trygghet i övergången till förnyelsebar energi. Trygghet, tillsammans med enkelhet och kvalitet, är ledord som symboliserar. Dessutom är de en av få aktörer på marknaden som hanterar hela processen inhouse – utan mellanhänder. Det blir enklare och tryggare för både företaget och kunden när ingen behöver förhålla sig till underleverantörer – och mer effektivt."

Årets nyföretagare: Edsvikens Piazza & Gelateria

Nina Emre, grundare.

Sollentuna kommuns och Nyföretagarcentrum Sollentunas motivering

”Nina Emre tilldelas utmärkelsen ”Årets Nyföretagare 2020” för sin utpräglade entreprenörsanda, sitt engagemang och för att hon bidrar till att skapa både tillväxt och arbetstillfällen i Sollentuna kommun. Tillsammans med sina kollegor har hon sedan starten 2018 utvecklat det välbesökta och uppskattade konceptet ”Edsvikens Piazza & Gelateria”. Den italienska glassen är prisbelönt, servicen personlig och menyn håller hög klass gällande såväl smak som kvalité och kreativitet.”