Till navigation Till innehåll (s)

På gång just nu 

För oss är det viktigt att skapa dialog med kommunens företagare. Genom att träffas och utbyta tankar och erfarenheter kan vi få en bättre bild av vad vi behöver arbeta vidare med, för att förbättra oss.

Nyhetsbrev

Vill du få nyhetsbrev om våra aktiviteter och annat som är på gång inom näringslivsarbetet? Skriv en rad via e-post så är du med i vårt utskick!

Näringslivslunch i The Factory

Tisdag 18 februari äger årets första näringslivslunch rum, denna gång i The Factory

  • Inledning av kommunstyrelsens ordförande Henrik Thunes (M).
  • Sollentuna kommun och Wellstreet startar under 2020 innovationsverkstaden Makerzone i The Factory. Makerzone är en kreativ mötesplats, dit Sollentunas alla elever kan komma för att utforska nya områden och utmana sig själva inom digitalt skapande, hållbarhet, entreprenörskap och problemlösning. Mikael Wintzell, Wellstreets VD, och Lars Glimbert, skolutvecklare i Sollentuna kommun, berättar om satsningen.
  • Ambitionen med The Factory är att bli nordens största innovations- och techhubb. Mikael Wintzell, Wellstreets VD, ger dig en nulägesstatus och berättar vad som är på gång.
  • I december 2019 utsåg Dagens Industri det Sollentunabaserade företaget Svea Solar till årets Supergasell och Gasellvinnare i Stockholms län. Sollentuna kommun uppmärksammar Svea Solar, som alltså är det snabbast växande företaget i Sverige. Du får höra om företaget från VD Erik Martinson och operativ chef Björn Lind.

Plats: The Factory, Norra Malmvägen 143 i Häggvik (plan 6). 
Dag och tid: Tisdag 18 februari kl.  11.30-13.00. Vi inleder med en lättare mingellunch 11.30-12.00.

Bygglovshandläggare finns på plats för samtal och frågor under minglet.

Anmäl dig till näringslivslunchen senast den 13/2

Varmt välkomna!