Till navigation Till innehåll (s)
Sollentuna centrum med natthimmel

Vi arbetar aktivt med företagen i Sollentuna 

Många företag väljer att etablera sig Sollentuna, som lockar med sitt perfekta läge med närheten till Arlanda och Stockholm city. Kommunen växer ständigt och har en köpstark befolkning på över 70 000 personer.

För oss är det viktigt att skapa dialog med kommunens företagare. Genom att träffas och utbyta tankar och erfarenheter kan vi få en bättre bild av vad vi behöver arbeta vidare med, för att förbättra oss.

Stöd för digitalisering

Region Stockholm erbjuder finansieringsstöd till små och medelstora företag som vill utveckla sin verksamhet inom digitalisering. Du som företagare i Region Stockholm kan söka finansiellt stöd från 50 000 till 200 000 kronor för att förbereda och genomföra en satsning på digitalisering.

Ansökan är öppen under perioden 21 oktober till 4 november.

Region Stockholms information om stöd för digitalisering

Välkommen till digital utbildning i upphandling!

Vi välkomnar Sollentunas företagare till en utbildning i upphandlingsfrågor. Du får lära dig mer om hur du som företagare lämnar anbud till Sollentuna kommun. Kursen ges av kommunen tillsammans med Magnus Josephson AB. 

Datum och tid: 12 november kl. 17.00-19.00

Plats: Digitalt möte via Microsoft Teams.
Möteslänk skickas någon dag innan mötet via mejl till alla anmälda.

Anmälan: Digital utbildning i upphandling Sista anmälningsdag 11 november.

Varmt välkommen!

Gå med i vår FB-grupp

Facebookgruppen Näringslivet i Sollentuna riktar sig till dig som jobbar som företagare eller med näringsliv i eller utanför kommunen. Här publicerar vi nyheter, evenemang och information. Det blir också ett forum för frågor och teman som rör dig som företagare, i och utanför Sollentuna. Alla som är intresserade är välkomna att gå med i gruppen.

FB-gruppen Näringslivet i Sollentuna

Nyhetsbrev

Vill du få nyhetsbrev om våra aktiviteter och annat som är på gång inom näringslivsarbetet? Skriv en rad via e-post så är du med i vårt utskick!

Vi besöker dig och ditt företag

Vill du och ditt företag prata med oss under ett företagsbesök, kontakta vår näringslivschef.

Kontakt

Företag i Sollentuna

I vårt näringslivsregister kan du hitta alla registrerade företag- Här kan du söka bland aktiva företag och organisationer inom vår kommun.

Register över företag i Sollentuna

Sollentuna har ett av landets bästa företagsklimat!