Till navigation Till innehåll (s)
Sollentuna centrum med natthimmel

Vi arbetar aktivt med företagen i Sollentuna

Många företag väljer att etablera sig Sollentuna, som lockar med sitt perfekta läge med närheten till Arlanda och Stockholm city. Kommunen växer ständigt och har en köpstark befolkning på över 70 000 personer.

För oss är det viktigt att skapa dialog med kommunens företagare. Genom att träffas och utbyta tankar och erfarenheter kan vi få en bättre bild av vad vi behöver arbeta vidare med, för att förbättra oss.

Välkommen till vårt forum Arena Näringsliv!

Du som företagare är välkommen att vara med i vårt nya forum. Här kan vi föra en dialog mellan företag och kommun. Du kan också utbyta tankar, idéer och erfarenheter med andra företag i kommunen. Välkommen till våra träffar!

Arena Näringsliv - välkommen till vår träffar

 

Gå med i vår Facebook-grupp

Facebookgruppen Näringslivet i Sollentuna riktar sig till dig som jobbar som företagare eller med näringsliv i eller utanför kommunen. Här publicerar vi nyheter, evenemang och information. Det blir också ett forum för frågor och teman som rör dig som företagare, i och utanför Sollentuna. Alla som är intresserade är välkomna att gå med i gruppen.

FB-gruppen Näringslivet i Sollentuna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vill du veta mer om våra aktiviteter och annat som är aktuellt inom näringslivsarbetet i Sollentuna? Då rekommenderar vi dig att prenumerera på vårt nyhetsbrev Näringslivsnytt! Här får du tips på sådant som kan vara intressant för dig som företagare, relevant information om politiska beslut, möjlighet att anmäla dig till vårt diskussionsforum Arena Näringsliv, samt intervjuer med olika företag i Sollentuna, med mera. 

Anmäl intresse till näringslivschef Fredrik Lind så lägger vi till dig i vår sändlista. 

Vi besöker dig och ditt företag

Vill du och ditt företag prata med oss under ett företagsbesök, kontakta vår näringslivschef.

Kontakt

Företag i Sollentuna

I vårt näringslivsregister kan du hitta alla registrerade företag. Här kan du söka bland aktiva företag och organisationer inom vår kommun.

Register över företag i Sollentuna

Sollentuna har ett av landets bästa företagsklimat!