Till navigation Till innehåll (s)

Välkommen till skolan i Sollentuna! 

Du som har barn som fyller sex år under 2020 ska ansöka om skolplats. Om ditt barn går på en skola som inte har nästa årskurs måste du också ansöka om skolplats.

Skolansökningsbeskeden är nu klara och skickas ut genom e-post eller per brev under v.13-14. Du får beskedet via e-post om e-post finns angiven i e-tjänsten. Samtliga barnets vårdnadshavare får också placeringsbeslutet utskickat via brev till folkbokföringsadressen.

Samtliga barnets vårdnadshavare ska godkänna placeringen genom att underteckna på talongen längst ner på placeringsbeslutet och skicka den till skolan inom tre veckor från utskriftsdatum.

Regler för placering

Logga in med e-legitimation eller BankID

Logga in med användarnamn och lösenord

Kokalites skolverksamhet

Sollentuna kommun kommer att driva grundskoleverksamheten under våren 2020. Inför hösten 2020 innebär det att eleverna behöver göra en skolansökan. Elever i åk 3 gör en skolansökan i skolvalet som planerat, men även vårdnadshavare i årskurs F-2 kommer att kallas till en obligatorisk skolansökan för att få en ny skolplacering inför läsåret 20/21. Kokalite är inte valbar till förskoleklass inför läsåret 20/21. 

Information om skolansökan på fler språk

Dari - ansökan om plats i skola

Arabiska - ansökan om plats i skola

Somaliska - ansökan om plats i skola

Engelska - ansökan om plats i skola