Till navigation Till innehåll (s)

Näringslivslunch om Tureberg ur ett trygghetsperspektiv

Den 29 november bjuder vi in dig som är företagare till en lunch om Tureberg ur ett trygghetsperspektiv. Du kommer bland annat att få höra mer om planerna för Turebergsområdet. Vi berättar om hur vi samverkar med olika aktörer för att öka tryggheten. Vi delar även ut pris till årets nyföretagare. Det vill du inte missa!

Fritidsgården på Malmvägen 10 C, ingång från Malmparken

Program

Prisutdelning: Henrik Thunes (M), ordförande i kommunstyrelsen delar ut pris till årets nyföretagare. 

Trygghet i Tureberg: Måns Berg, områdesansvarig Tureberg och Emelie Englund, exploateringsingenjör på Sollentunas samhällsbyggnadsavdelning berättar om planerna för Turebergsområdet och om hur man arbetar med trygghetsfrågorna i stadsbyggnadsprocessen. 

Byggföretaget ByggVesta: presenterar sitt vinnande förslag till markförsäljningstävlingen Tabellen i Tureberg där stort fokus låg på trygghet. 

BID (Business Improvement District): Anna Mellström Sollentunahems VD och ordförande i BID Tureberg berättar om hur fastighetsägarna, kommunen och polisen samverkar för ökad trygghet i Tureberg. Anna kommer bland annat att tala om hur man håller helt och rent, trygghetsvandringar, störningsboxar och Sollentunahems trygghetsvärdar. 

Anmäl dig senast 27 november!

Till kalenderhändelselistan