Till navigation Till innehåll (s)

INSTÄLLT Skaparverkstad på Edsvik

Skaparverkstan är stängd med anledning av Covid 19. Verksamheten kommer att vara stängd från 13 mars och två veckor framåt. Därefter kommer nytt beslut att fattas. Vi följer utvecklingen noga. Följ aktuell information på Sollentuna.se.

En kreativ verkstad där barn tillsammans med vuxna kan skapa fritt med olika material. Skaparverkstan har öppet på lördagar och söndagar och ingen föranmälan behövs. Välkommen!

Nu öppnar Sollentuna kommun upp Skaparverkstan på Stallbacken i Edsvik. En kreativ verksamhet där båda barn och unga får möjlighet att utforska och skapa i olika material så som trä, papper, deg, pärlor och färg. För den som behöver handledning finns personal på plats. Materialet ingår i entréavgiften.

Entréavgiften för skaparverkstaden är 80 kr per barn och timme. Ingen föranmälan krävs, det är drop in i mån av plats. Verkstaden håller till på Konsthall väst på Stallbacken, adress Landsnoravägen 42, Edsvik. Öppettiderna kommer att vara lördagar och söndagar kl. 11–16. Verksamheten passar barn från 4 år och man går barn och vuxna tillsammans, max två barn per vuxen.

För vem? Barn och vuxna tillsammans, max två barn per vuxen. Verksamheten passar barn från 4 år.
Tid: Lördagar och söndagar kl. 11–16
Plats: Konsthall väst, Stallbacken, Landsnoravägen 42, Edsvik.                                                    

Entré: 80 kr per barn och timme

Ingen föranmälan, det är drop in  i mån av plats.

Till kalenderhändelselistan