Till navigation Till innehåll (s)
Jasmine Waara

Jasmine Waara

Jasmine Waara

Färska tomater året runt och Supertomaterna - med Jasmine Waara Torsdag 10 mars kl 19.00 Amorinasalen, Aniaraplatsen 2, Sollentuna . Välkommen!

Varför är egenodlade tomater så mycket godare än köpta? Finns det extra nyttiga sorter? Och hur lyckas man med de där piennolo-vintertomaterna egentligen? Välkommen på två föredrag med Trädgårdstrollet Jasmine Waara som berättar om sin strategi för att kunna äta egenodlade, färska tomater året runt och om supertomater med extra höga halter av nyttigheter. Det blir också sorttips och råd om var du kan få tag på dessa.

Jasmine är utbildad trädgårdsmästare och pomologstudent. Hon bor på landet med en sambo, en son, katt, hund och alldeles för mycket växter. Odlar på friland och i pallkragar utan växthus i zon 4 i gammal trädgård. Hon beskär fruktträd åt privatpersoner, bloggar och föreläser om trädgård.

Återkommande ämnen i hennes blogg Trädgårdstrollets Trädgårdsblogg är tomater, ätbart, sortguider och frukt och bär. Hon driver också Trädgårdstrollets Trädgårdspodd där hon diskuterar med gäster om trädgård i allmänhet och om sorter i synnerhet.

Entré 100 kr för icke medlemmar. 

Arrangör: Sollentuna Trädgårdsgille

 

 

Till kalenderhändelselistan