Till navigation Till innehåll (s)
Anna Lena Stålnacke

Författarträff om feelgood, vintagekläder och återbruk

Med författaren och vintagefantasten Anna Lena Stålnacke, som under de senaste två åren gett ut romantriologin Tant Gredelin. Anna Lena berättar om sina böcker och delar med sig av sina bästa tips på hur vi kan klä oss och inreda våra hem på ett mer hållbart sätt. Hur man fyndar smart på loppis och hur man kan ge sina gamla saker nytt liv.

Arena Rotebro

Måndag 5 december kl. 18.30 på Arena Rotebro.

Anmäl dig till:

 arenarotebro@sollentuna.se

Tant Gredelin är en vintagebutik där vi får träffa innehavaren Vivi Svensson och hennes kompanjon Marika, flyktingen Ally-Ali, popens unga stjärnskott Viola och 82-åriga influencern Maj-Britt, vars liv får en ny riktning tack vare ett silkeslinne från en fyndkorg i en secund hand-butik. En trilogi där gamla textilier förändrar människors liv!

Anna Lena Stålnacke är författare och journalist. Förutom feelgood-romanerna i serien Tant Gredelin har hon även skrivit skönlitterärt för ungdom, reseböcker och läromedel. Hon är en hängiven sakletare på loppisar och är övertyga om att exempelvis en sammetskappa från svunna tider kan locka fram den personlighet som döljer sig bakom vardagens skal. Hon tycker också att ett hem inte är komplett utan symaskin och är djupt oroad över klimatförändringarna.

Till kalenderhändelselistan