Till navigation Till innehåll (s)
Linn Wågberg

Författarmöte med Linn Wågberg

Sorgkantad - om att leva vidare när livet inte blir som det var tänkt. 15-årige Leo råkar ut för en fruktansvärd olycka som leder till att hans hjärta inte slår på sex timmar. Han överlever mirakulöst men Linn förlorar den son hon dittills haft och familjens tillvaro förändras dramatiskt. Ingenting blir som det var tänkt. Fri entré.

Stallbacken kultur, Landsnoravägen 42
Anmälan

Det blir ett liv där tårar, ilska och besvikelse samsas med lycka, tacksamhet och kärlek. Föreläsningen Sorgkantad är en utsträckt hand till dig vars liv inte heller blev som det var tänkt.

Linn vill med sin berättelse förmedla att vi visst kan vara glada och tacksamma samtidigt som vi sörjer och är besvikna. Du får även konkreta råd och tips om hur vi som är sorgkantade kan fortsätta att leva våra liv - trots och tack vare allt. För sorg är inget vi går vidare ifrån. Sorg går vi vidare med.

Linn är författare, sångerska och föreläsare bosatt i Sollentuna tillsammans med sin familj.
År 2018 debuterade hon med den uppmärksammade och självbiografiska boken ”Himlen måste sakna en ängel” (Norstedts) och 2021 kom den fristående uppföljaren "Ett sorgkantat mirakel”(Libris).

Lunchprogram på Stallbacken kultur, Edsvik

Stallbacken kultur har under våren 2022 ha ett lunchprogram med evenemang, aktiviteter och kultur. Det sker på torsdagar på Stallbacken kultur med start torsdag 3 februari. Det kommer bli ett blandat program med konserter, gästföreläsare, körsång för alla, författarmöten och mycket mer.  

Till kalenderhändelselistan