Till navigation Till innehåll (s)

Fördjupade boksamtal för dig som drabbats av utmattning

Läs tillsammans med Ewa och Merit. Vi läser tillsammans och samtalar om boken Väggen av Pia Dellson, som på ett rakt och enkelt språk berättar vad det innebär att drabbas av utmattningssyndrom.

Våra fördjupade boksamtal sker med inspiration från metoden Shared Reading och det biblioterapeutiska arbetssättet. Tyngdpunkten ligger på ett ökat välbefinnande. En läkande och helande effekt under tiden vi funderar över det vi läst och samtalar om det med andra. På detta sätt kan minnen och erfarenheter kläs i ord. Träffarna anpassas till dagsform.

Dessa fördjupade boksamtal är i första hand för dig som har erfarenhet av utmattningssyndrom eller är orolig för att vara på väg in i ”väggen”. Max antal deltagare är 6 st.

Under Covid19 träffas vi på den digitala plattformen Teams. Så för att vara med behöver du: Dator, surfplatta eller mobiltelefon med internetuppkoppling, webbkamera och mikrofon.

Känns det här som något för dig anmäl dig till ewa.rensjo@sollentuna.se som gärna tar emot synpunkter och svarar på frågor.

Välkommen!

Till kalenderhändelselistan