Till navigation Till innehåll (s)
Utställningen Fågel, fisk eller mittemellan? på Stallbacken Kultur.

Utställningen Fågel, fisk eller mittemellan? på Stallbacken Kultur.

Fågel, fisk eller mittemellan?

En utställning för barn och deras vuxna I sommar satsar Stallbacken kultur på en utställning i barnens ögonhöjd. Här kan du möta måleri, skulptur och fotografi utan att behöva stå på tå eller på en pall.

Öppettider

  • 19-20 juni öppet lördag-söndag klockan 11-16
  • Midsommarhelgen stängt
  • 30 juni – 15 augusti öppet onsdag – söndag klockan 11-15
  • 21 augusti – 19 september öppet lördag-söndag klockan 11-16

Om utställningen

I utställningen finns många spännande skulpturer och målningar som både barn och vuxna kan ta till sig. Tanken är att verken ska bli en gemensam upplevelse över generationsgränserna. De talar ett språk som alla kan förstå, oavsett ålder. En konstutställning med allvar som vänder sig till barn och alla som har ett öppet sinne.

En del skulpturer tål att lekas med, andra är till för att se på.
En del konstverk är interaktiva. Det vill säga man får själv bidra eller göra något med konstverket. Golvet är täckt med vitt papper där alla besökare inbjuds till att rita. Kanske vill du lämna en egen bild-kommentarer till utställningen?

Deltagande konstnärer 

Bo Andersson, Katinka Andersson, Lars Brunström, Lotta Enocsson, Mats Eriksson, Annika Heed, Bitte Jonason Åkerlund, Sophi Vejrich och Hélène Vejrich

Läs mer om konstnärerna

Familjevisningar

Dagligen klockan 11.30 under ordinarie öppettid från och med 31 juli. Utforska utställningen tillsammans med våra utställningsvärdar. Längd ca 30 minuter. Rekommenderad ålder från 4 år. Kostnadsfritt.

Besök för grupper

Grupper från förskola, skola och fritids i Sollentuna är välkomna på kostnadsfria visningar med eget skapande och upptäckslekar. Dessa besök äger rum innan utställningen öppnar för allmänheten om inte annat överenskommits.

Anmäl gruppbesök

Till kalenderhändelselistan