Till navigation Till innehåll (s)
-

Digitalt dialogmöte om trygghetsarbetet i Edsberg

Vill du veta mer om Polisens och Sollentuna trygghetsarbete med ungdomar i Edsberg? Och om hur du, som lever eller jobbar i Edsberg, kan bidra i att skapa ett tryggare område? Då är du varmt välkommen till ett digitalt dialogmöte torsdag 27e maj kl. 19.00 – 20.30.

Anmäl dig här senast 23/5

Under kvällen kommer vi att berätta om

  • Polisens, fältteamets, mobila fritidsledares och fritidsgården i Edsbergs bild av ungdomssituationen i Edsberg.
  • Vad fältteamet, mobila fritidsledare, fritidsgården och Polisen arbetar med för att göra Edsberg till en tryggare plats.
  • Hur föreningen Farsor och morsor i Sollentuna bidrar till att skapa en trygg miljö för ungdomarna. Och hur du kan bli nattvandrare. 
  • Din viktiga roll och hur du kan bidra till ett tryggare Edsberg.

Mötet avslutas med en frågestund. Du kan ställa frågor anonymt via chatten i mötet och vi besvarar så många som möjligt.

När? Torsdag 27 maj, kl. 19.00-20.30

Var? Online via Zoom

Hur? Du får ett mejl med länk till det digitala mötet. Det kommer att finnas möjlighet att ställa frågor via chatten i mötet. Det är endast mötesorganisatören som kan se frågorna. Du kommer inte att vara med på bild under mötet.

Vad du tyckte om mötet?

Vi kommer att skicka ut en kort enkät efter mötet för att få veta vad du tyckte. Till exempel vad var bra? Vad kan vi förbättra? Vad vill du veta mer om? Vi är väldigt tacksamma om du har möjlighet att svara på enkäten.  

Varmt välkommen!

Sollentuna kommun och Polisen, lokalpolisområde Sollentuna.

 

Till kalenderhändelselistan