Kultur

Här finns en livaktig kulturskola, kulturupplevelser för barn och unga och hbt-certifierade bibliotek. Området Edsvik är Sollentunas kulturella centrum för boende och för dig som besökare. Välkommen till kulturen i Sollentuna!

Barnkultur och skolföreställningar

Kulturupplevelser med teater, musik och dans för förskolor, skolor och familjer. Både vardagar och helger. Ta del av utbudet

Biblioteken i Sollentuna

På biblioteken i Sollentuna samsas litteratur med ny teknik och gott om plats för läsning och samtal. Vi finns i Sollentuna centrum, Edsberg och i Rotebro. Biblioteken i Sollentuna

Musik för barn och unga

I Arena Satelliten finns replokaler och hip-hopstudio för dig över 16 år som vill sätt igång med något projekt.  Kontakta personalen på tfn 08-579 228 60 om du vill få tillgång till lokalerna.

 

Hos

Sollentuna kulturskola

Upptäck konsten i Sollentuna!

Spännande konst visas på fyra konsthallar och gallerier i Sollentuna. Aktuellt utställningsprogram finns i evenemangskalendariet. Konsten i Sollentuna.

Välkommen till Edsvik! 

Området Edsvik med Edsbergs slott, Edsvik konsthall, MC Collection är Sollentunas kulturella cantrum. Missa inte utsikten över Edsviken och den historiska uställningen ute på stallbacken.

Läs mer om Edsvik!

 kan du lära dig spela ett instrument och upptäcka glädjen i att spela tillsammans med andra, allt från klassisk musik till hårdrock. Här finns också många föreningar, studieförbund, organisationer och företag för dig som gillar skapande verksamheter, se länkrutan!

 
 

 

Evenemang i Sollentuna
Sök förening
  • Sollentuna kommun
  • Postadress: 191 86 Sollentuna
  • Besöksadress: Turebergshuset, Turebergs torg 1
  • Telefon: 08-579 210 00
  • Fax: 08-579 216 44