Sociala medier

Sollentuna kommuns Facebook-sida

Idag använder många företag och organisationer sociala medier för att kommunicera med sina målgrupper, eftersom det är ett snabbt och enkelt sätt att nå fram och skapa en dialog. Sollentuna kommun använder två av dessa kanaler; Facebook och Youtube.

Sociala medier är ett samlingsbegrepp för internetbaserad teknik som gör det möjligt att kommunicera bättre med mer interaktivitet. Det kan till exempel vara Internetforum, bloggar, microbloggar som Twitter, delningssajter som Youtube och social nätverk som Facebook.

På Sollentuna kommuns officiella Facebook-sida kan du som är medlem i Facebook ta del av aktuella nyheter och evenemang i kommunen. Syftet med Sollentuna kommuns sida på Facebook är att ge dig som gillar Sollentuna nyheter och evenemangstips löpande på din egen ”vägg” på Facebook.

Du kan
- kommentera och tycka till
- tipsa dina vänner genom att dela våra inlägg på din egen sida

Det finns regler för vad som får skrivas på sidan, till exempel att kommentarer ska röra det aktuella ämnet/nyheten och att kommentarer inte får innehålla personangrepp, kränkande uttalanden, svordomar eller annat stötande. Mer detaljerade anvisningar finns under fliken Information på vår Facebooksida. Om dina inlägg/kommentarer strider mot dessa regler tas de bort.

Sollentuna kommun producerar också korta filminslag som publiceras på webbplatsen via Youtube. Se länk nedan.

  • Sollentuna kommun
  • Postadress: 191 86 Sollentuna
  • Besöksadress: Turebergshuset, Turebergs torg 1
  • Telefon: 08-579 210 00
  • Fax: 08-579 216 44